20 d’abril del 2017

EMG ESTETICA MARTA GIRONA

 
 
Acabades d'entregar!!!!!
 
Què us semblen?
 
Sabeu qui son EMG? Aquí us en deixo 4 ratlles d'aquestes grans professionals !!!
 
 
 
Fa més de 50 anys que Marta Ventura va iniciar el camí de l’estètica, període durant el qual es va establir en 5 centres diferents fins a l’actual, regentat ja per la segona generació, Eva Puig-Ventura.
La trajectòria i el bagatge personal i professional de la fundadora han estat la llavor que ha fet créixer Estètica Marta i consolidar-lo com un centre d’estètica i imatge de referència a Catalunya i el seu lema continua essent la carta de presentació d’Estètica Marta: només des de l’honestedat i la sinceritat com a persones i com a professionals es pot arribar a consolidar la confiança del client i a garantir-ne la satisfacció, dia rere dia, any rere any.
Intentem que els nostres serveis compleixin amb les expectatives de bellesa i estètica per als quals han estat concebuts i al mateix temps aportin un plus que faci que qualsevol sessió d’estètica sigui, a més, una estona de relax i desconnexió, personal i necessària per trencar amb el dia a dia, un tractament de bellesa interior i exterior per treure el màxim rendiment possible del temps que puguem dedicar a la nostra persona.
El nostre benestar es fonamenta en dos pilars: l’extern, el físic, i l’interior, les emocions. A Estètica Marta apostem sempre per combinar ambdós pilars, i encara n’hi afegim un altre: la salut. Així, a través de la cura del nostre cos per dins i per fora arribem al benestar emocional i finalment a l’harmonia.
 

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada